VES SA - Sighisoara - Vase Emailate, Gril-uri, Caldi, Sobe, Seminee

Catalog Contact
Magazin online Sobe si Seminee
Societate listata la BVB | Raportari | C.S. & C.D. | A.G.A. | C.G.C. | R.I.
Intro Home Pentru caminul tau Pentru hoteluri si restaurante Pentru distribuitori si magazine Servicii
Calitate Mediu

Anunt


       S.C. VES S.A. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Modernizarea halei de productie si a fluxului tehnologic de productie a articolelor de tabla emailata la S.C. VES S.A. Sighisoara, jud. Mures, propus a fi amplasat in municipiul Sighisoara, str. Mihai Viteazu, nr. 102, jud. Mures. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mures, loc. Tg. Mures, str. Podeni, nr. 10, in zilele de luni-joi, intre orele 8,30 - 16,30 si vineri intre orele 8,30 - 14,00 si la sediul titularului, in zilele de luni-vineri, intre orele 8,30 - 16,30.
       Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mures, in zilele de luni-joi, intre orele 8,30 - 16,30 si vineri intre orele 8,30 - 14,00.


                    Data                                                                                                            Director General
               10.06.2011                                                                                                         STAN SORIN

Politica VES in domeniul mediului

       Compania noastra isi propune mentinerea si dezvoltarea consecventa a Sistemului Integrat de Management calitate-mediu. Aceasta atitudine este necesara pentru pastrarea compatibilitatii, din perspectiva calitatii si a mediului, intre activitatile companiei si legile care guverneaza protectia mediului si, desigur, confirma asumarea responsabilitatii companiei in privinta acestei teme, tot mai sensibila in intreaga lume.

      Sistemul de Management de Mediu se aplica tuturor persoanelor care lucreaza pe teritoriul organizatiei, precum si tuturor activitatilor desfasurate, de la activitatea de cercetare pana la desfacerea produselor.

      In mod corespunzator, intreaga echipa a companiei se angajeaza in:
      -  Conformarea cu legislatia de mediu aplicabila
      -  Imbunatatirea continua a Sistemului Integrat de Management
      -  Diminuarea impactului asupra mediului si prevenirea poluarii, prin:
              - reducerea emisiilor in aer
              - reducerea cantitatii de deseuri produse si tratarea acestora conform
              reglementarilor din domeniu

      Obiectivele de mediu stabilite de aceasta politica sunt indeplinite prin definirea tintelor de mediu in cadrul Programului de Management de Mediu si alocarea resurselor necesare.

      Indeplinirea obiectivelor asumate depinde in egala masura de efortul fiecarui angajat, de la echipa de management si pana la cei implicati direct in activitatea de productie.
Valori, Misiune, Viziune | Cariere | Branduri | Calitate | Mediu | Evenimente | Presa | GDPR
Copyright VES. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro dev by StaHo