VES SA - Sighisoara - Vase Emailate, Gril-uri, Caldi, Sobe, Seminee

Kapcsolat
Shop furnaces and fireplaces
Intro Home AZ OTTHONODNAK Szállodák és éttermek Forgalmazók és üzletek Szolgáltatások
Rólunk Tudnivaló ... Ajánlatunk

Ajánlatunk

December 3-tól:

Az első zománcozott edénykészlet kifejezetten bébiknek: BEBE


A készlet tartalmaz: egy fazekat fedővel, egy lábast fedővel, egy tálat, egy edénykét és egy tányért.
A BEBE a legegészségesebb megoldás annak érdekében, hogy a gyerek frissen főtt és étvágygerjesztően tálalt ételt kapjon.
A zománc az az anyag amelyik semmilyen veszélyt nem jelent a gyerek egészségére, függetlenül attól, hogy az étel milyen hőfokon készül. Teljesen közömbös anyag, mivel a zománc tulajdonképpen egy üvegréteg amivel a fémből készült edényt magas hőfokon bevonják.
A BEBE a leghatékonyabb főzést és tálalást jelenti, aminek eredményképpen a kisgyerek mindig frissen főtt, minden tápanyagot tartalmazó ételt kap.
A kisméretű fazék, amiben pontosan a megfelelő mennyiségű leves vagy püré készíthető lehetővé teszi számodra, hogy mindig friss étellel kínáld a kicsit. Ugyanannyi mennyiségű zöldség vagy gyümölcs elkészítése nagyobb edényben több vizet igényel, ami  nagyobb vitaminveszteséget jelent, így olyan anyagok vesztődnek el amelyek fontosak a gyerek egészséges feljődése szempontjából. Ha a BEBE edénykét a megfelelő fedővel használod, akkor még  kevesebb vízben párolhatod a zöldséget, a csirkét, a gyümölcsöt vagy halat, megőrizve ezek teljes tápanyag tartalmát.
Az ugyancsak kisméretű lábasban pontosan egy étkezésre való püré készíthető,  így mindig friss ételt tehetsz a gyerek asztalára. Nagy edényekben nagyobb mennyiségeket kell főzzél, aminek a gyerek csak egy részét eszi meg a többi a hűtőszekrénybe kerül.
A BEBE-vel a leggazdaságosabban főzhetsz a gyereknek.
A BEBE edényekben való főzés kis mennyiségű hőenergiát igényel, mivel kis mennyiségű étel készíthető bennük, pontosan annyi, amennyi a gyerek egyszeri étkeztetéséhez szükséges.
A BEBE a legvonzóbb tálalási mód a gyerek számára.
Az általunk kifejlesztett különlegesen meleg színek és kedves díszítések a biztosíték arra, hogy a gyerek szívesen fogyasztja el az edényekben kínált ételt.
Alkoss egyedi edénykészletet gyereked számára!
Észrevetted, hogy a kicsi bizonyos színeket vagy formákat különösképpen kedvel? Csak szólj nekünk és mi teljesítjük kívánságodat. Szeretnél olyan edényeket amelyeken kis állatok vannak, hogy azokról mesélj neki evés közben? Vagy inkább mesebeli figurákat? Vagy szeretnél egy egyéni, a gyerek nevével ellátott edénykészletet? Írjál nekünk az office@ves.ro címre és két héten belül elküldjük neked az edényeket a kívánt színben és a kívánt mintákkal. A megadott árhoz képest, a modell komplexitásától függően 10%-30%-os felár ellenében elkészítjük az általad kért BEBE zománcozott edénykészletet.
Lepd meg egy kedves és hasznos ajándékkal mindazokat a rokonaidat vagy barátaidat akiknek kisgyerekeik vannak!
Tudd meg, hogy milyen színeket szeretnének a szülők kicsinyeik számára és mi kiszínezzük az edénykéket. Tedd egyénivé az edénykészletet, írasd rá a gyerek nevét vagy akármilyen más mintát és mi két héten belül elküldjük neked a kért készletet, hogy azt te elajándékozhasd. Mindez 10%-30%-os felárba kerül a megjelölt árhoz képest, a modell komplexitásától függően. Várjuk üzeneted az office@ves.ro címre és írd meg, hogy milyen edénykészletet szeretnél.
Karrier | Arculat | Események és Sajtó
Copyright © VES. All rights reserved. www.anpc.gov.ro dev by StaHo