VES SA - Sighisoara - Vase Emailate, Gril-uri, Caldi, Sobe, Seminee

Catalog Контакт
Shop furnaces and fireplaces
Введение Home ДЛЯ ВАШЕГО ДОМА Гостиницы и рестораны Дилеры и магазины Услуги

Kidex - Romexpo in perioada 2 - 5 Decembrie 2010

In perioada 2 - 5 Decembrie 2010 SC VES SA  participa la Targul ''Kidex'', destinat celor mici intre 0 - 5 ani si  parintilor.

Evenimentul se desfasoara in cadrul Complexului Expozitional Romexpo Bucuresti.

Ne gasiti la Pavilionul 17, Standul D19.

Targul lui Brumar 17-20 noiembrie 2010 orele 9-16

Conferinta de presa organizata de VES Sighisoara


Joi, 4 noiembrie 2010, a avut loc conferinta de presa organizata de VES Sighisoara la Restaurantul Noblesse din Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, managementul a anuntat jurnalistilor din presa nationala vestea relansarii companiei printr-un amplu proces de modernizare, primul pas in acest sens constituindu-l demararea procesului de rebranding la nivel de identitate vizuala. Astfel noua denumire a companiei este VES Sighisoara, iar noul logo este centaurul.

La eveniment au participat reprezentanti ai celor mai importante canale media nationale, reprezentand presa de business - economic, publicatii de interes general (cotidiene), dar si publicatii de specialitate (horeca, retail).
Jurnalistii au putut sta de vorba cu managementul companiei, de la care au aflat detalii despre planurile VES pentru perioada urmatoare si despre obiectivele pe care si le-a trasat compania.

Peste 30 de articole despre relansarea companiei VES au fost deja publicate in cele mai importante ziare si reviste, atat la nivel national, cat si la nivel local.

Rebranding VES, 2 noiembrie 2010 in Sighisoara

Карьеры | Бренды
Copyright VES. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro dev by StaHo