VES SA - Sighisoara - Vase Emailate, Gril-uri, Caldi, Sobe, Seminee

Catalog Контакт
Shop furnaces and fireplaces
Введение Home ДЛЯ ВАШЕГО ДОМА Гостиницы и рестораны Дилеры и магазины Услуги

Politica VES in domeniul calitatii

      Calitatea si gama larga a produselor VES, precum si  apropierea permanenta de nevoile clientului reprezinta cartea de vizita a companiei VES, aflata de peste 30 de ani pe piata autohtona si mondiala.

      Clientul este cea mai importanta avutie a firmei VES, iar satisfactia acestuia reprezinta un tel strategic. De aceea, pentru a satisface intr-o masura cat mai mare cerintele pietei, am creat gama de produse CALDI, ce cuprinde o mare varietate de masini de incalzit si gatit si seminee alimentate cu combustibil solid; prin inovatie permanenta am reusit sa impletim armonios traditia cu modernitatea. O echipa de specialisti cu mare experienta depune eforturi constante pentru asimilarea de noi produse conform trendurilor mondiale: utilizarea de energii regenerabile, gatitul ecologic, protectia mediului.

      Produsele noastre sunt realizate de oameni care inteleg  importanta calitatii si sunt constienti ca o pozitie solida in piata se poate realiza si sustine numai prin inovare si imbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii.
Карьеры | Бренды
Copyright VES. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro dev by StaHo